Котеска за Димитров: Кој уште му верува на овој човек?

Професорката Јасна Котеска со јавно прашање откако министерот за надворешни работи Димитров јавно ја нападна министерката за труд и социјала за зборување пред таблата на Република Македонија барајќи да зборува пред Северна.

“Пред 10 г. отворив твитер за поддршка за ВикиЛикс (не Асанж, човек по себе не мора да има врска со платформата која ја создал). По депешите од Викиликс за Никола Димитров, кој уште му верува на овој човек и неговиот потпис на Преспа?
(Освен тие 36.91% кои отидоа да гласаат)?”, прашува Котеска меѓу редови укажувајќи дека никој не смее да верува во тоа што го збори Димитров.

SHARE