Ковачки за полициската акција во Вевчани: Виша класо, однародени сте! Ќе паднете и нема да станете!

Полковникот на Армијата на Република Македонија и член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки, со жестока реакција за полициската акција во Вевчани.

SHARE