Во вчерашниот грабеж во експозитурата на НЛБ банка во Чаир, биле украдени 150.000 соопштија од Банката.

По вооружениот грабеж вчера претпладне, во кој имаше потешко повреден член на обезбедувањето, четворицата крадци го напуштиле местото со возило голф кое подоцна беше пронајдено запалено во близина на гробиштата „Бутел“.

SHARE