Кратка колумна за “лидершипот” – пишува Горан Момироски

You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time

Abraham Lincoln

Можеш да ги мамиш сите луѓе некое време и некои луѓе цело време но не можеш да ги мамиш сите луѓе цело време

Абрахам Линколн

SHARE

Comments are closed.