Крие ли “Аватар” докази за делото “предизвикување општа опасност”?

Менаџментот на струмичкиот ноќен клуб кој работел без да ги почитува мерките против короната се обидува да ги скрие сите докази дека свесно се кршел законот особено членот “предизвикување општа опасност” кој според кривичарите е прекршен со непочитување на мерките. Ноќниот клуб „Аватар“ од Струмица ги избриша најавите и видеото за забавите откако медиумите објавија … Continue reading Крие ли “Аватар” докази за делото “предизвикување општа опасност”?