Кривична пријава против Коце Трајановски

Поради злоупотреба на службена положба и овласувања при изборот на директор на „ЈП Водовод и Канализација“- Скопје по оглас од 2014 година, поднесена е кривична пријава поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски и уште три лица. Од 11 пријавени кандидати за директор на „Водовод“ било избрано лице кое имал некомплетни документи. Односно, избраниот имал завршен … Continue reading Кривична пријава против Коце Трајановски