Кривичниот суд не му го враќа пасошот на Мијалков

На екс директорот на УБК, сепак нема да му биде вратен пасошот, одлучи Кривичниот суд.

Сашо Мијалков ја побара патната исправа со намера да замине на лекување во странство.

Милајков не смее да ја напушти Македонија бидејќи има првостепена пресуда од три години затвор во случајот „Титаник 2“ за манипулации на локалните избори во 2013 – та година.

SHARE