Куновска до Заев, Кики, Фрики…: Ви “летнало врапчето”

Екс пратеничката на СДСМ и шеф на скопската организација на социјалдемократите со коментар откако нејзината партија на владата која што ја води и упати документ со кој бара битка против криминалот и корупција.

“Каква бре црна ДЕКЛАРАЦИЈА од партија на власт.

Вас ви е законска обврска санкционирање на корупција и криминал.

Ви “летнало врапчето “, пишува Куновска.

Фразата “Ви летнало врапчето” меѓу народот се користи за луѓе со намалена деловна способност.

SHARE