Куновска го “трола” Заев за Амди Бајрам (ФОТО)

Експратеничката на СДСМ Софија Куновска која минатата недела побара внатрепартиска дебата во партијата во врска со именувањето на Командант Хоџа за советник премиер, денеска бие шеги со влезот на Амди Бајрам во Владата.

“Една, по повод влегувањето на Амди Бајрам во влада :)”, напиша Куновска денеска и ја објави оваа фотографија

Куновска пред нецели два месеци откако Андреј Жерновски и Чедо Саздовски станаа членови на највисокото партиско тело на шега најави дека и Амди ќе стане член на извршниот одбор на СДСМ.

Таа

SHARE