Куновска му нареди на Заев се по список

Екс претседателката на СДСМ во Скопје и поранешна пратеничка направи список на сите цели кои Заев и СДСМ (не) ги оствариле во својот мандат:

Никола Груевски ќе одговара ❌

Ќе бидат казнети сите инволвирани во криминал и корупција ❌

Ревизија и справување со Скопје 2014 ❌
Бројчаник на тиумфална капија ❌

Гасификација❌

Справување со загадувањето ❌

Правда и еднакво општество за сите ❌

Подобро образование❌

Подобро здравство ❌

НАТО ✅

Санирање на состојбите во Охрид (УНЕСКО) ❌

Оптимизирана поефтина поефикасна и департизирана администрација ❌

Освен НАТО сите други партиски цели на СДСМ не се остварени поради што таа не дава поддршка на раководството на владеачката партија.

Нејзината листа на Фејсбук е отворена и секој може да допише нешто од што е разочаран или нешто што било ветено а не е остварено.

SHARE