Куновска со зборовите на Кили ја објасни Шеќеринска

Екс-претседателката на градската организација на СДСМ во Скопје, Софија Куновска, со иронична порака до заменик претседателката на партијата Радмила Шекеринска, која во интервју го обвини претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски дека не знае да почитува различни ставови во партијата.

Според Куновска најдобар коментар за позицијата на Шеќеринска е познатата изрека на актерот Кили кој во една емисија рече “Немој да ме ј….”.

SHARE