Куновска: Странски експерти, нова финта

Поранешната пратеничка на СДСМ, Софија Куновска, реагира на најавата дека владејачката партија ќе избира кандидати за претсојните избори со момош на надворешни и странски експерти.

„Странци, надворешни експерти?!?!?!
Ма како да не!!!
Одлуката негова (Заева) ама треба ли да има кој да биде крив?
Откако се потроши приказната со сомнителни анкети, свежа нова финта.

Кога СДСМ беше навистина партија, услов кој требаше да биде исполнет за да се утврди колку-толку идеолошката припадност и лојалност беше минимум 6 месеци членство. (со ретки исклучоци) – пишува Куновска на ФБ.


SHARE