Лиценца за марихуана за фирма „стара“ само 1 месец

Уште една офшор компанија од Кипар добила лиценца за одгледување марихуана, дознава „Фокус“.

ГМ ЛАЈТ МЕДИКАЛ, според податоците од Централниот регистар, е основана на 11.12.2019 или само еден месец пред да ја добие лиценцата.

Како сопственици се јавуваат две офшор компании со седиште во Кипар, објави „Фокус“.

SHARE