„Лидер“ во 18 часот ќе објави скандал во кој е вмешан министер!?

Денеска во 18 часот, „Економски Лидер” ќе објави документи за кривично дело кое го сторил министер од владата.

Како што објави порталот, „во документираното дело постои огромен јавен интерес“, по што, како што велат, очекуваaт реакција на Основното јавно обвинителство“.

SHARE