Луѓето на кои им се допаѓа омразата и опседнатоста на Тричкоски со смртта и сексот

За говорот на омраза на новинарот Бранко Тричкоски е зборувано многу.

Главниот идеолог на пропагандата на Заев продолжува со говорот на омраза кој никој не го санкционира а дел од луѓето не само што не го санкционираат туку и го поддржуваат.

Еве дел од луѓето, најголем дел членови на СДСМ кои се согласуваат со навредите на Тричковски на сексуална основа против професорката Сиљановска и ставиле like на неговата објава во која тој без никаков срам пишува:

Фатално чукањеНекој тропа на вратата на Мицко
Чук, чук, чук!
Кој е!?
Гога!
Да не си се збунила!
Да ме убиеш, не знам!
Дагау, се слуша два пати од ловџиска пушка!
Мицко отвора и ја гледа Гога како со последните атоми од животот вика: Извини, мислев дека тропам кај Агатангел и не сакав да речам “да ме убиеш не знам” туку “да ме е.еш не знам”.Најпознат од тие што ја поддржуваат омразата на Тричкоски е музичарот Златко Ориѓански.

SHARE

4 Коментари

  1. Невиден комунистички идијотизам невиден шовинизам -фашизам ова е дното на умноболни идијоти ,
    ГОСПОДЕ или прости им или ЗЕМИГИ овие се умноболни штеточини.

    • Кире, и јас мислам дека на Господ е изборот дали ќе ти прости или ќе те земе. Господ нека одбере што ќе сотри со тебе како умноболен штеточина.

  2. Горов на омраза? Кој определува дали нешто е говор на омраза? Судот. Дали судот пресуди дека е говор на омраза? Не. Значи не е говор на омраза. Му се бендисува некому? Да. Не му се бендисува некому? Да. И што панатака? Нека тие што не му се бендисува го критикуваат, а на тие што му се бендисува нека го фалат. Завршена приказна.

  3. Личната загуба на Тричко го има пореметено умоболно…а овие што свршаваат на него се дамбетер…заедничко им е ШТО НЕМА ЛЕК ЗА НИВ.

Comments are closed.