Луми Бекири: Дали и Шеќеринска ќе биде казнета за фрлање боја?

По казната од 200 евра што и беше изречена на Мирјана Најчевска за фрлање боја за време на „шарената револуција“ реагираше активистот Луми Бекири.

 Тој на својот фесјбук профил постави прашање до МВР:

Здраво Министерство за внатрешни работи
Имам видео запис на кој јасно се гледа ликот на Радмила Шеќеринска каде фрла со боја по државните институции и кој можам да ви го доставам.
Дали казната ќе ја стигне и неа како и другите и зошто не?, праша Бекири на фејсбук.

SHARE

1 Коментар

  1. ОВАА Г-ЃА Е НАЈЧИСТАТА И НАЈЧЕСНАТА ЖЕНА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА. ТАА ВЕЌЕ ПОДОЛГО ВРЕМЕ НЕ КОРИСТИ НИТУ КОНДОМИ /ГИ НЕМА ВЕЌЕ ВО ПРОДАЖБА/ А НЕ КОРИСТИ НИТУ ВЛОШКИ БИДЕЈЌИ НЕ И ТЕЧЕ ВЕЌЕ. СЕГА Е НАСОЧЕНА КАКО ЈАГУРИДАТА ДА ГО ТУРНЕ ЗА ПРЕДЦЕДНИК А ТАА ДА СЕ ВОТНЕ ВО ВЛАДА. СЕ ДРУГО Е МАГЛА И ВЕТЕР ЗА ОЧИ, ПАМУК ЗА УШИ И ШПЕНАГЛИ ЗА СИТЕ ,,ЗЛОНАМЕРНИ,, ЈАЗИЦИ!!!????

Comments are closed.