Мачорот на македонски креатор во Софија се вика Гоце Делчев

Македонски креатор на долна облека кој сега живее во Софија јавно вели дека една од неговите мачки се вика Гоце Делчев.

“Денот ми почнува разбуден од партнерот Живко или една од 3-те мачки (Луцифер, Ема или Гоце Делчев). Сѐ потешко ми е станувањето сабајле поради долгите часови минати со канцелариите во Њујорк, Лос Анџелес и Хаваите. Ми требаат 2-3 кафиња на дојдам на себе. Не доручкувам, но пијам многу вода”, вели во изјава на Женски Магазин Игор Пачемски Џоунс кој во Софија живее со својот партнер.

Целата информација на овој ЛИНК

SHARE