„Македонија засекогаш“ (ВИДЕО)

На Јутјуб, од почетокот на август се врти видео запис на песната „Macedonia forever“ на групата „Ајга“ која од ден на ден добива на популарност, а беше поддржана од невладината организација „Млади за Македонија“.

Автор на музиката и текстот е Дарко Тасевски, додека аранжманот е авторство на Иван Тренчевски и „IT music production“.

SHARE