,,Македонскиот Тигар” Амедовски до 8-та победа во низа за 12 секунди

“Македонскиот Тигар” Ален Амедовски вечерва дојде до својата осма победа во исто толку мечеви во својата засега брилијанрна ММА кариера без пораз. Тој вечерва во “Ултимејт фајт” борба (УФЦ) во Џенова повторно со високо кренато македонско знаме по победата против Французинот Ибрахим Мане кој успеа да издржи само 12 секунди колку што му требаше на … Continue reading ,,Македонскиот Тигар” Амедовски до 8-та победа во низа за 12 секунди