Во пресрет на концертот на 6 јуни во Скопје, холандски музичар Андре Риу, испрати поздрав до фановите во Македонија – видео снимка на „Македонско девојче“  во изведба на неговиот, Оркестар Јохан Штраус.

SHARE

Оставете коментар