Македонско движење од Канада со кампања за итно апсење на Заев!

Македонско меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) од Канада покрена кампања за итно апсење на „нелегитимниот македонски ‘премиер’ Зоран Заев“.

„Заев ги прекрши Уставот, законите и изврши велепредавство. Апсете го веднаш!“, стои во пораката од организацијата на Бил Николов на билбордите, флаерите и постерите дистрибуирани во Македонија.

SHARE