Макрон се стори Евромен, Меркел го спушти на земја (ВИДЕО)

Француски видео уметници и сатиричари продуцирале интересно видео во кое се шегуваат на сметка на францускиот претседател Макрон и германската канцеларка Ангела Меркел.

Во видеото Макрон од кого француските “жолти елеци” деновиве бараат оставка во еден момент се претвара во Евромен а Меркел е заслужна што тој се спушта на земја по полетувањето.

Видеото на овој линк

https://www.facebook.com/groups/29201104312/permalink/10156924804194313/

SHARE