Малите сипаници уриваат рекорди – трудница го загуби детето!

Рекорден број на новозаболени од морбили е забележан минатата недела кога дури 126 луѓе се заразиле со вирусот, соопштија од Институтот за јавно здравје.  Со овие нови случаи, вкупниот број на заразени достигна до 960. „Повеќе од половината се деца на возраст до четири години меѓутоа имаме и висок број на заболени коишто се од … Continue reading Малите сипаници уриваат рекорди – трудница го загуби детето!