Марихуаната откри ново значење на кратенката СДСМ (ТВИТ НА ДЕНОТ)

Ироничен коментар на најавата на премиерот Заев и неговата влада дека преку собранието ќе носи закон со кој ќе може слободно во угостителски објекти да се купува марихуана во различни форми.

Идејата на Заев да овозможи рекреативна употреба на марихуаната за комерцијални и туристички цени предизвикаа некои активисти кратенката за неговата партија СДСМ да ја стават во сосема нов контекст.

Колку е ова логично проценете сами.

SHARE