Мартин Вучиќ на чело на „Танец“!?

Националниот ансамбл „Танец“ ќе добие нов директор, а како најсериозен кандидат се споменува музичарот Мартин Вучиќ, дознава „Фокус“.

Мартин Вичиќ (36) за „Фокус“ потврдил дека се пријавил на конкурсот, но резултатите во понеделник ќе ги соопшти Министерството за култура.

Ансамблот „Танец“ сега го води в.д. директорот откако лани беше сменет директорот Зоран Џорлев.

SHARE