Машиновозачите добија 10%, возовите пак возат (ВИДЕО)

Откако МЖ Транспорт го прифати барањето на машиновозачите за зголемување на додатокот на плата за десет проценти и им вети подобри услови за работа, железничкиот сообраќај е нормализиран.

Од синоќа стартуваа товарните возови, а од полноќ тргнаа и патничките возови по 4.дневен штрајк.

SHARE