Медицинската сестра од првата борбена линија што го расплака светот (ВИДЕО)

Ширли Вотс е медицинска сестра мајка на едно дете која што возејќи кон дома меѓу две смени во британска болница каде лекува болни од Ковид19 раскажува за опасностите од коронавирусот за кои многу луѓе се уште не се свесни.

Ние сме на колена. Се чини дека ја губиме битката но имаме надеж. Се обидуваме да ги спасиме и своите најблиски со тоа што се изолираме од нив. Седете дома”, порачува медицинската сестра која е очигледно исцрпена од тешката битка.

SHARE