Меѓународна потерница по бегалците Красниќи и Рамадани

МВР распиша меѓународна потерница за Агим Красниќи и Сехат Рамадани по бегството од затворот во Штип.

Тие отслужуваа 15.годишна казна затвор како членови на „Кондовската група“ која пред 15 години се закануваше дека ќе го нападне Скопје.

Меѓународна потерница има и за Игор Спасов, убиецот на Мартин Нешковски, ској исто така – „не се вратил во затвор“ на отслужување казна.

SHARE