Замир Мехмети, еден од активистите на Шарената револуција, преку социјалните мрежи застана во одбрана на пратеникот Павле Богоевски, за кого вчера беше објавен телефонски разговор во кој тој договара да набави масло од канабис,…

Мехмети вели дека е запознаен со приватните проблеми на Богоевски, како и за трагедијата која се случила на неговото семејство.

Има многу причини поради кои на принципиелна основа не сум се согласувал со Павле. Има многу негови постапки и пристапи…

Posted by Zamir A. Mehmeti on Wednesday, May 15, 2019
SHARE