Мемоарите на Амди Бајрам во статусот на денот

Иљче Затаракоски повторно се избори за епитетот најдобра објава на Фејсбук, во која главен јунак е „вечниот“ пратеник Амди Бајрам.

„Мемоарите на Амди Бајрам: Си седам и си мислам… Уствари, само си седам. Крај“, напиша охриѓанецот за лидерот на Сојузот на Ромите од Македонија и член на македонското Собрание од 1994 година.

SHARE