„Се збогати од државата, судот му го застари делото спаси глава од затвор. Заев го награди и си го назначи за специјален советник. Со еден збор, крепете се, кога не би биле исти би биле далечни. Дно…“

ФБ статус на Мери Николова Буџаку

SHARE