Мицкоски: Ариведерчи премиере, 13 е стварно баксуз број

„Ако до денес Заев го имаше изгубено меѓународниот кредибилитет, со една изјава го изгуби и домашниот.
Вака не се однесува човек на власт кој нема мува на капата“, напиша на Фејсбук новинарот Ивор Мицкоски по скандалознатта изјава на премиерот.  

SHARE