Мицкоски: Моите соработници нема да бидат заштитена каста

Не сакам моите соработници да се заштитена каста за која нема да важат законите, вели лидерот на опозоцијата Христијан Мицкоски во интервју за pres24.mk.

Во интервјуто Мицкоски открива што за него значи победа на изборите и како ќе се справи со проблемите на земјата.

Целото интервју на овој ЛИНК

SHARE