Мицкоски призна дека во ВМРО-ДПМНЕ има една поделба

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски негира дека има поделби во најголемата македонска партијата.

Тој во интервју на Алфа вели дека сите структури заедно со Унијата на млади сили, Унијата на жени и Ветераните се максимално ангажирани и работат напорно и обединети.

„Единствена поделба во партијата имаме околу тоа дали ќе имаме 500.000 или 490.000 гласови на изборите“, одговори Мицкоски на прашањето дали има поделби во партијата, во Отворено на Алфа.

ОТВОРЕНО НА АЛФА, СО БИЛЈАНА ВАСИЛЕВА ТРЕНДАФИЛОВА, гостин: ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ – претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Posted by Alfa Televizija on Thursday, March 7, 2019

SHARE

Оставете коментар