Мицкоски: Слабо ве подготвиле, Заев: Сега ќе продолжиме понатаму

На дебатата меѓу премиерот Заев и лидерот на опозицијата Мицкоски првиот подиректен судир се случи во врска со бизнисите на семејството Заев во Струмица и за хидроцентралите и компанијата која ги раководи а во која сопственост има лидерот на ВМРО-ДПМНЕ.

На крајот на меѓусебните обвинувањата Мицкоски на Заев му порача дека слабо го подготвиле за дуелот на што тој одговори дека разговорот допрва следува.

Заев во разговорот го обвини Мицкоски дека гради куќа во скопската населба во Тафталиџе на што доби одговор дека е погрешно информиран и дека куќата не е во Тафталиџе туку во Влае при што го покани на кафе во куќата.

SHARE

Comments are closed.