Мицковски: Е…е сдсмовскиот марш со вмровски манири

Членот на СДСМ новинарот на Телма Ивор Мицковски го критикува раководството на својата партија за користење на платени автобуси по урнекот на преходната влада и раководство на ВМРО-ДПМНЕ.

“Цел град го затвориле, истуриле 200 автобуси народ по улици, и ќе глумиме лудило дека работите се менуваат.Е…е маршот за Европа со вмровски манири”, пишува членот на СДСМ кој е незадоволен од начинот на кој Заев и оваа гарнитура ја водат владеачката партија.

SHARE