Мицковски го прогласи Апасиев за “морон”

Новинарот на Телма Ивор Мицковски реагира на информацијата на професорот Апасиев според кого некои новинари добивале по 3000 евра за да ги бранат аргументите во корист на прифаќање на промена на името на референдум.

“Пази каков морон е овој Апасиев, за да напише дека некои новинари зимале плата од 3к евра за да бранеле договорот за името.
Кажува веднаш дека он се откажува од сите новинари во земјава и ќе си се држи до курири и паричката што некој му ја дава”.

Еве што точно напиша професорот Апасиев за корупцијата на новинарите.

Апасиев открива скапа корупција на новинари пред референдумот за името

SHARE

Comments are closed.