Мицковски: Кога стигна да одлежи, тендери доби, херој стана…

„Кога стигна да одлежи, кога тендери доби, кога херој стана и пак пратеник.
Мукоски искривува време-простор“ – реагира на Фејбук новинарот Ивор Мицковски на денешната изјава на пратеникот Крсто Муковски дека „тој си го одлежал своето“ затоа што ги отвори вратите во Собранието на 27 април..


SHARE