Новинарот Ивор Мицкоски со жесток коментар откако на социјалните мрежи ген-секот на СДСМ Љупчо Николовски сподели статус придружен со фотки од Беровско Езеро, каде го поминувал продолжениот викенд.

„ Така дечки, продавајте вие само муда за бубрези, бавете си се со лов на вештерки, носете идиотски и селективни мерки, па бидете и првите кои ќе се офираат додека пола држава ќе седи во комплетно бескорисен карантин.
Народот ви е крив“ пишува Мицкоски.
Николовски на социјалните мрежи завчера побара од граѓаните да седат дома и да го почитуваат тридневниот карантин.

Така дечки, продавајте вие само муда за бубрези, бавете си се со лов на вештерки, носете идиотски и селективни мерки, па…

Posted by Ivor Mickovski on Saturday, 6 June 2020
SHARE