Мицковски: Не бил поткуп, рекет бил

„Да се пријават апологетите кои пишуваа дека станува збор за поткуп, а не за рекет.
Газдата ве демантираше.
Жива контрауслуга сте“

Фејсбук статус на новинарот Ивор Мицковски, по денешното презентирање на докази на судсткото рочиште за „Рекет“.

SHARE