Актерот Тони Михајловски му реплицира на вицепремиерот Бујар Османи, кој предупреди дека „секое отворање на Законот за јазици ќе нè врати пред 2001 година“ и воениот конфликт.

„Тоа, на некој апсурден начин, би било и поместување напред Бујар Османи, затоа што ние Македонците сме вратени пред 1945. Џабе плашиш“, порача на Фејсбук членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

SHARE