Мијалков излегува од куќен притвор

Екс директорот на УБК, Сашо Мијалков, излегува од куќен притвор, со одлука на Кривичниот суд, бидејќи истекол рокот од 60 дена во кој можеше да издржува ваква мерка.

На Мијалков му се одредени мерки на претпазливост, односно одземен му е пасошот, еднаш неделно треба да се пријавува во суд и не смее да ја напушта државата.

SHARE

6 Коментари

  1. ВО МАКЕДОНИЈА КЕ ИМА РЕКИ И ЕЗЕРА КРВ ОД СДС-ОВЦИТЕ И НА ТОЈ НАЧИН КЕ СЕ СПРАВИМЕ СО ПРЕДАВНИЦИТЕ! ТАКА Е СТВАРА ДРЖАВА! СИТЕ ОД СДС КЕ ОДАТ НА КОЛЕЊЕ!!!
    ЕДЕН ДЕН КОГА КЕ ПОЧНЕМЕ СО КОЛЕЊЕ НА СИТЕ ВАС ОД СДС ЕДНО МОРЕ ВАШАТА КРВ КЕ ИМА! НИТУ ЕДЕН СДС-ОВЕЦ КЕ БИДЕ ПРЕСКОКНАТ! СИТЕ НА КОЛЕЊЕ!!! СМРТ ЗА СДСМ!!!

      • Од сега ѓубретартот и педофил Николче Гроздановски да го крстиме: ПИЗДОЛИЗЕЦ ХРАБАР, хахахахах!.

  2. и за МИЈАЛКОВ предавникот да се запал пред фамилијата гнасна негова

Comments are closed.