Милчин: „Кучињата лаат, криминалот на ДУИ поминува“

„Кучињата лаат, криминалот на ДУИ поминува. Лицето АА пет пари не дава. Неопходен му е на лицето ЗЗ. И така во круг, односно во спирала во која Македонија тоне…“

Ова е коментарот на Владимир Милчин на информацијата дека министерот за образование Арбер Адеми во периодот од 14 до 16 август годинава склучил дури 27 договори тешки милиони евра.

 

SHARE