Милчин за северномакедонскиот јазик во земјата Будалија

Професотот Владимир Милчин реагира на информацијата дека
Министерството за транпсорт и врски, дало препорака сите документи треба да бидат доставувани на „северномакедонски јазик“!


„Што е бре ова?! Има ли крај на понижувањата во земјата Будалија“?-прашува Милчин на Фејсбук.

SHARE