Милошоски за „парадоксот на СДСМ“ во 43 секунди (ВИДЕО)

Поранешниот министер за надворешни работи и досегашен пратеник Антонио Милошоски во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 го опиша парадоксот на СДСМ во 43 секунди.

SHARE