Милошоски за Пендаровски: Има нешто, никогаш не бил толку напнат и нервозен

Пратеникот Антонио Милошоски смета дека има посебна причина зошто Стево Пендаровски бил толку нервозен на дебатата на претседателските кандидати на ТВ Сител.

“Го знам Стево Пендаровски од 2000 година и како портпароли заедно сме биле пред камерите на десетици новинари во кризната 2001, но и на ТВ расправи за политика во изминативе 15 години.

Но, никогаш досега не сум го видел Стево така НЕРВОЗЕН и напнат, како на денешната ТВ дебата на Сител (Детектор).

Има нешто, а што е тоа, тој најдобро си знае.
Сега во 23:30 повторно ќе ја гледам РЕПРИЗАТА на Сител”, напиша Милошоски но не откри зошто бил Пендаровски толку многу нервозен.

SHARE

6 Коментари

  1. ПОЧИТУВАНИ ЧИТАТЕЛИ, ЗАРЕМ НЕ ГЛЕДАТЕ ДЕКА ВЕЌЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА НИКОЈ ОД ЛЕКАРИ-СПЕЦИЈАЛИСТИ НЕ САКААТ ДА ГИ ЛЕЧАТ ВАКВИТЕ ЛУЃЕ. НЕМА НИТУ ПРИХИЈАТАР, НЕУРИПСИХИЈАТАР, НЕВРОЛОГ, ПСИГОЛОГ, ПЕДАГОГ ПА ДУРИ И ЛОГОПЕТ КОЈ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ ДА ГИ ПОПРАВАТ НИВНИТЕ ДИЈАГНОЗИ. ЕТЕ ТОА ГО ИМААТ И СО ТАКВА СТОКА ИЗЛЕГУВААТ НА ВАКВИ ИЗБОРИ. ЗАРЕМ НЕ Е СРАМНО И ЖАЛОСНО!!!???

Comments are closed.