„Милозвучно срце“ – нов, охридски „бисер“ на Заев (ВИДЕО)

Арсеналот само нему разбирливи изрази лидерот на СДСМ, Зоран Заев, го збогати со нов „бисер“, овојпат охридски.

„Почитувани охриѓани, секогаш ќе дојдам со милозвучно и полно со љубов срце кон Охрид“, им се обрати експремиерот на присутните, оставајќи ги во недоумица што сакаше да каже „писателот“.

Милозвучното додворување на Заев кон охриѓани е по 42 минути од почетокот на снимката (од мобилен телефон или од таблет кликни на watch on facebook):

SHARE