Министерката Апостолска се збуни и обвини новинар на Алфа ТВ дека не е фер (ВИДЕО)

Министерката за странски инвестици Зорица Апостолска, во интервју за ТВ Алфа не можеше да каже колку странски инвеститори влегле во Македонија.

Откако предходно не успеа да најде одговор на едно од прашањата министерката го обвини новинарот Борис Грујоски дека не бил фер.

Информацијата на Алфа ТВ на следниот линк

SHARE