“Министерот за одбрана” не се откажува од знакот за “Обединета Македонија” (ФОТО)

На полувремето со Исланд водиме со 2 разлика (13:11) а популарниот “Министер за одбрана”, голманот на ракометната репрезентација Борко Ристовски не се откажува од знакот за Обединета Македонија.

И за време на исполнувањето на националната химна пред денешниот меч со Исланд го направи препознатливиот знак.

SHARE