Мизрахи: Ќе платам казна 5.000 евра, таблата не ја менувам!

На денешната прес-конференција, министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи изјави дека намера да ја отстрани таблата со името Република Македонија.

„Ќе платам казна од 5.000 евра, но таблата со Република Македонија не ја менувам. Немам намера да ставам банер со Република Северна Македонија“, рече Мизрахи.

SHARE